Loopbaancentrum PlusPunt

Loopbaancentrum PlusPunt is een o.a. door UWV- erkend re-integratiebedrijf dat vanaf begin 2000 in de huidige vorm en opzet invulling geeft aan bemiddelings- en begeleidingstrajecten voor onze cliënten. Daarbij gaat het om het verwerven van banen op de reguliere arbeidsmarkt op basis van duurzaamheid. Dat wordt dagelijks door een enthousiast team vormgegeven. Dit team bestaat momenteel uit 10 medewerkers: 4 jobcoaches, 3 re-integratieconsulenten, 2 administratief medewerkers en 1 meewerkend eigenaar. Het zoeken van de banen betreft de volle breedte van de arbeidsmarkt, steeds uitgaande van de arbeidswensen en –mogelijkheden van de individuele cliënten.
Loopbaancentrum PlusPunt is een door UWV-erkende jobcoachleverancier, maar werkt ook voor diverse gemeenten. 

Cursussen en opleidingen

Het volledige team is voortdurend bezig zich, ook via gerichte cursussen en opleidingen, te ontwikkelen. De gedrevenheid om binnen alle genoemde functies een succesvolle invulling te geven komt volledig ten goede aan onze cliënten.

Optimale begeleiding en kwaliteit

Loopbaancentrum PlusPunt is binnen de re-integratiewereld een kleine organisatie. Dat willen we graag zo houden omdat we juist door klein te blijven het contact met onze cliënten optimaal kunnen onderhouden. Dat noemen wij kwaliteit bieden. Door betrokken medewerkers, die dagelijks de uitdaging aangaan en alle benodigde middelen aanwenden om te zorgen dat onze cliënten optimaal invulling kunnen geven aan de ingezette trajecten. Wij werken uitsluitend op basis van individuele begeleidingstraject en middels een maatwerkgerichte aanpak.

Dat is de doelstelling, daar gaan wij voor!

Ruud van Wamel

Ron Hes

Peter van der Vliet

Nick Gruiters

Karin Hes

Frans van Wamel

Ester Tieman

Elly Havelaar

Corry van Leer-Klijn