Rijke historie, ambitieuze toekomst

Op 1 maart 2000 startten het echtpaar Henk en Carolyn van Herwijnen Loopbaancentrum PlusPunt B.V. vanuit een zolderkamer. Maar wat is er veel gebeurd in de tussentijd. Het echtpaar legden zich de eerste jaren toe op het bemiddelen en begeleiden van jonggehandicapten naar een passende, betaalde baan op basis van duurzaamheid. Al na een paar maanden nam het echtpaar hun eerste jobcoach in loondienst (Ester Tieman). Stapsgewijs werd Loopbaancentrum PlusPunt een bekende speler in de re-integratie –en jobcoachbranche.

Gevestigde naam

Nu, ruim 20 jaar later, is Loopbaancentrum PlusPunt een bedrijf met een eigen kantoor in Gorinchem en met acht medewerkers. Ook jobcoach Ester is gelukkig nog steeds werkzaam voor de organisatie.
Onze diensten zijn uitgegroeid tot een multidisciplinair pakket dat we steeds vaker als totaaloplossing aanbieden, met daarbinnen allerlei specialisaties, zoals jobcoaching, jobcarving, jobfinding, trajecten Naar Werk en Werkfit maken. Vandaag is Loopbaancentrum PlusPunt een ervaren jobcoachorganisatie die groot geworden is door klein te blijven. En op die voet gaan we verder. Het is onze ambitie om een totaalaanbieder te zijn voor onze opdrachtgevers, om voorop te lopen met gerichte en persoonlijke dienstverlening voor onze cliënten.

Het DNA-profiel van Loopbaancentrum PlusPunt B.V.

Henk en Carolyn van Herwijnen hebben hard gewerkt om Loopbaancentrum PlusPunt op  te richten en om het bedrijf verder te professionaliseren, waarbij de cliënt centraal is blijven staan. Met een unieke werkmethode, een eigen(wijze) visie op re-integratie en een dosis gezond boerenverstand hebben zij gezorgd voor een andere kijk op re-integratie. Het echtpaar heeft Loopbaancentrum PlusPunt gevormd tot wat het nu is, zij zijn het DNA-profiel van onze organisatie. Zij hadden slechts één wens: laat Loopbaancentrum PlusPunt B.V. niet samen met ons met pensioen gaan. En die wens is uitgekomen. Loopbaancentrum PlusPunt is in december 2016 overgenomen door een eigen medewerker: Ron Hes. Middels een zorgvuldig proces is er gewerkt aan een zorgvuldige bedrijfsovername, waarbij de werkmethode, bedrijfsfilosofie en het DNA-profiel van het echtpaar Van Herwijnen onaangetast blijft.