Het SAMENWERKINGS-ABC van Loopbaancentrum PlusPunt

Het ABC van Loopbaancentrum PlusPunt, gebaseerd op een opbouwende samenwerking, is de sleutel tot succes waarbij het doel niet alleen het vinden van een passende baan is maar zeker ook het vasthouden ervan. Wij vinden het belangrijk om cliënten eerlijk te woord te staan. Wanneer de werkwensen van cliënten niet door ons waargemaakt kunnen worden, dan zullen wij hier eerlijk over communiceren naar cliënt en opdrachtgever.  

Aandacht voor de cliënt

In persoonlijke gesprekken in een vertrouwde omgeving (bij voorkeur de thuissituatie) wordt samen met cliënt in kaart gebracht wat zijn/haar mogelijkheden zijn om (weer) deel te neme aan de arbeidsmarkt.

Begeleiding naar werk

Loopbaancentrum PlusPunt en de cliënt gaan samen op zoek naar een passende, duurzame baan voor de cliënt. Gezamenlijke inzet is de sleutel tot succes.

Coaching op maat

Vanaf de werkstart krijgt de cliënt die daarvoor in aanmerking komt de begeleiding die bij hem/haar past. De jobcoach ondersteunt de cliënt waar nodig en creëert draagvlak op de werkvloer. Samen zetten de cliënt en de jobcoach zich in voor het vasthouden van de baan en de persoonlijke ontwikkeling van de cliënt.